type='text/javascript'/>
Powered by Blogger.

Torumured

Tuesday, February 25, 2014

Mul oli täna suurepärane plaan magada terve päev maha, et mul oleks jaksu pärast tööd terve homne päev üleval olla, sest mu emme jõuab 6:30 hommikul (just siis, kui ma töö lõpetan ja tavaliselt magama kobin). Aga ei! Ärkasin vulksuva vee hääle peale. Vannituppa minnes selgus, et tualetipotis voolab vesi katkematult lihtsalt heast tahtest! Veenäidiku mõõdik pöörles samal ajal meeletu kiirusega, mis tähendab, et see katkematu voolamine kajastub selle kuu üüriarves!

Hea, et ma kodus olin ja probleemile kiiresti jälile sain, hetkel üritavad torumehed viga parandada. Kurb on aga see, et see ei ole sugugi esimene kord siin korteris. Küll lekivad siin torud, küll on vee äravoolud umbes, pidevalt on mingi jama.

Ilus ja suur korter küll, basseiniga ja puha, aga ma juba ootan, et saaks uuel hooajal uude pesasse kolida. Jälle! 11-nes kord siis!

Phuketi igapäevaelu...

(Torud pole loomulikult ainus põhjus kodu vahetamiseks, Casey ja Porn kolivad järgmisel hooajal Austraaliasse elama ja ühele inimesele on seda kahe magamistoaga korterit selgelt liiga palju).

0 comments :

Post a Comment

Our Blogger Templates Web Design

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP