type='text/javascript'/>
Powered by Blogger.

Long Live The King!

Friday, December 10, 2010

Taide eelmise nädala suurimaks staariks oli aga kahtlemata kuningas Bhumibol Adulyadej, kes sai pühapäeval 83-aastaseks. Terve Taimaa tähistas seda suursündmust. Kõik baarid-klubid olid sel päeval suletud ning alkoholimüük keelatud (mis meie mõistes ilmselt tähistamisega just eriti hästi kokku ei kõla, eksole).

See, et taid oma kuningat väga armastavad ja austavad pole saladus kellelegi, kes siin käinud on. Ja kui asjaolu, et kuninga pilte leidub igal pool, on igale turistile arusaadav, siis näiteks kohustus kinos enne filmi algust kuninga auks püsti tõusta (peale treilereid ja enne filmi, kui hakkab mängima videoklipp kuninga elust), võib esialgu pisut veider tunduda. Mõned päevad tagasi sai aga mu kolleeg kohalikult pahandada selle eest, et ta ühe mündi maha viskas (põhjendades seda kenstaka vabandusega, et tal polnud taskuid, kuhu seda pista). Nimelt on iga Tai paber- ja metallraha peal kujutatud kuningat ja selline teguviis on kohalike meelest jäme ja (kuningat) solvav.

1 comments :

VIper December 14, 2010 at 4:43 AM  

jääb paraku üle märkuse teinud taiga ainult nõustuda, ja seda mitte ainult kunni pildi pärast, vaid seetõttu et üleüldse igasugune raha loopimine pole kuidagi vabandatav

Post a Comment

Our Blogger Templates Web Design

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP