type='text/javascript'/>
Powered by Blogger.

This is Thailand

Thursday, March 25, 2010

"This is Thailand." Selle väljendiga saab siin seletada kõike seletamatut. Näiteks kui liikluspolitsei teeb rolleriga ringi vuravale blondile 400 bahti trahvi, sest kindlustus väidetavalt ei kehti ja paar päeva hiljem selgub, et rolleril on siiski vähemalt juuli keskpaigani kehtiv kindlustus, siis "this is Thailand."

Aga õnneks saab seda väljendit mõnikord ka millegi vahvama isloomustamiseks kasutada. Näiteks rääkides taidele igapäevastest, aga meile tavapäratutest asjadest, nagu...

... kõikvõimalikud valgendavad produktid. Selles, et taid võimalikult heledat nahka ihalevad, pole iseenesest midagi uut. Aga valgendav rulldeodorant ja habemeajamisvaht?

(Suvaline Seven Eleven, SC)

... survestatud pambud. Igasugune toidukraam (alates riisi- ja nuudliroogade juurde kuuluvate suppide ja kastmetega ning lõpetades vürtside ja viineritega) pakitakse kilekottidesse just selliselt:

(Foto varastasin netist, ei õnnestu mul endal neid pampe ilusti pildile saada)

... pick-up truck'iga tööle- ja kojusõitjad. Ehk siis kastiauto laetakse inimesi täis ning sõit tööle või koju võib alata. Pildi lisan ükspäev ka, ausõna.

0 comments :

Post a Comment

Our Blogger Templates Web Design

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP