type='text/javascript'/>
Powered by Blogger.

Teistmoodi, vol 2

Friday, August 10, 2012

Sama jada, teine postitus.

Alkoholimüügi seadus - Sellega harjub tegelikult kiiresti, aga esialgu oli väga veider, et näiteks veinipudeli ostmiseks peab end enne kella 22 poodi sättima. Aga kui tööpäev lõpeb kell 23?

Ööpäevaringsed poed - Täpsemalt nende puudumine! Tunnen puudust 24/7 avatud Seven Elevenitest, Family Martidest ja Super Cheapidest! Palaval Phuketil eelistan tihtipeale öist aega päevasele - siis on jahe ja mõnus. Kui kõht tühi, saab ka keset ööd kätte mitte ainult kiirtoidu, vaid ka salatikraami, liha, munad jms. Ka alkoholimüügile ei ole piiranguid, osta siis, kui soovid!

Parmud - Kõigi nende piirangute puudumise juures peaks ju Phuket joodikutest kubisema, eks! Aga võta näpust! Ma pole tükil ajal nii palju "parmusid" kohanud, kui nüüd, Eestis. Eriti ebameeldiv on see Tallinnas, kus trammid-trollid joodikutest kohati talumatult haisevad.

Rullnokad - Ma tegelikult ka imestan, et nad endiselt veel eksisteerivad. Need sobimatutes kohtades liiga kiiresti vihisevad autod ja parklates kogunemised jne! 90ndad on juba läbi ju!?

Aga vähemalt on meil endiselt puhas ja värske õhk, odavamad hinnad, kui Soomes ning netikommentaatorite pettumuseks* olümpiamedalid käes!


*Pole ise lugenudki, aga mulle on elavalt neid sportlaste kallal vingujaid kirjeldatud. Sellest siis videovalik ka.

0 comments :

Post a Comment

Our Blogger Templates Web Design

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP